Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΟΡΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ


Συντάχθηκε απο τον/την Δελτίο τύπου   


 Τον ορισμό των αντιδημάρχων και τις αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιώργος Πασχόπουλος.


- Αναπληρωτής Δημάρχου ορίζεται ο κ. Αθανάσιος Καλιακούδας, στον οποίο μεταβιβάζονται ακόμα οι αρμοδιότητες του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και του αντιδημάρχου δημοτικής περιφέρειας Αντιχασίων και Σαρανταπόρου.
- Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίζεται ο κ. Τηλέμαχος Γκαμπέτας.
- Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Προστασίας της Δημόσιας Υγείας ορίζεται ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος.
- Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Οικονομικών Υπηρεσιών ορίζεται ο κ. Φώτιος Τζιόκας.
- Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ορίζεται ο κ. Χαρίλαος Τσιουβελακίδης.
- Αντιδήμαρχος δημοτικής περιφέρειας Λιβαδίου – Ολύμπου – Καρυάς και αντιδήμαρχος Ανάπτυξης ορεινών Όγκων ορίζεται ο κ. Αθανάσιος - Νικόλαος Καψάλης.
- Αντιδήμαρχος δημοτικής περιφέρειας Ποταμιάς – Βεδικούσιας ορίζεται ο κ. Ιωάννης Τσούτσος και αντιδήμαρχος του τομέα άρδευσης.
- Για τη θέση του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. θα προταθεί ο κ. Ιωάννης Ράπτης.
- Για τη θέση του προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. θα προταθεί ο κ. Αθανάσιος  Ζιωγας  Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/1/2010 το πρωί η πανηγυρική πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας με θέματα της ημερήσιας διάταξης την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας και την εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 Ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιώργος Πασχόπουλος καλωσόρισε το σώμα  καλώντας όλους να ανταποκριθούν στη λογική  του ενιαίου Δήμου Ελασσόνας, έτσι ώστε να μπορέσει η περιοχή να αλλάξει εποχή και να πορευτεί σε τροχιά ανάπτυξης. Ο Δήμαρχος κάλεσε όλες τις παρατάξεις να συμπορευτούν και να  επικρατήσει αίσθημα συνεργασίας για το καλό του τόπου. Ευχήθηκε τέλος “Καλή χρονιά και Καλή Επιτυχία” στους Δημοτικούς Συμβούλους. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας εκλέχτηκε η γιατρός του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας, κ. Γαρυφαλλιά Καφφέ – Ρέικου, (25 ψήφοι), η οποία ευχαρίστησε το σώμα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της ευχόμενη το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να ανταπεξέλθει στις ελπίδες και τις προσδοκίες του κόσμου και να θέσει τις βάσεις για την ανάπτυξη και την ευημερία.

 Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε η κυρία Βάια Μουτζίκου (25) από την μείζονα αντιπολίτευση. Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε η κυρία Γκόγκου – Λούκα Κωνσταντινιά (25). Για την Οικονομική Επιτροπή, πρόεδρος της οποίας θα είναι ο Δήμαρχος Ελασσόνας, εκλέχτηκαν τα τακτικά μέλη: Γιάννης Ράπτης (27), Νάνος Γιάννης (27), Βαρσάμης Μιλτιάδης (27),  Κορακίδης Κωνσταντίνος (27), Πετσέτας Γεώργιος (27) από την συμπολίτευση και Καστανάρας Γεώργιος (22), Καραγιάννης Κωνσταντίνος (22) και Αβρανάς Δημήτριος (26) από την αντιπολίτευση. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν οι: Γκατζιούρα - Γιώτσα Βασιλική (26), Παπαδόπουλος Γιώργος (26), Λιάπης Θεόδωρος (27) από την συμπολίτευση και Στούπας Αστέριος (23), Τζημαγιώργης Ευάγγελος (22) από την αντιπολίτευση.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν τα τακτικά μέλη: Κωτούλα – Γιώτα Αντιγόνη (26), Δραγατσίκης Γιάννης (26), Γάτσας Νικόλαος (26), Ιγγλέζος Κωνσταντίνος (26), Τζιόκας Φώτιος (26) από την συμπολίτευση και Κατσιαφλιάκας Δημήτριος (22), Παλάσκας Νικόλαος(23), Παπαστερίου Δημήτριος (25) από την αντιπολίτευση. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν οι: Τσουβελακίδης Χαρίλαος (25), Έξαρχος Δημήτριος (27), Φακίτσας Δημοσθένης (27) από την συμπολίτευση και  Σαπουνάς Γιάννης (23) και Στούπας Αστέριος (23) από την αντιπολίτευση.

 
                    http://www.elassona-city.gr/nea/topika/orismos-antidimarxon.html                                         .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες