Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

“ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ” καιρος να παρουμε την επαρχια στα χερια μας

Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011 (ώρα δεν έχει καθοριστεί ακόμη, θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες με νέα ενημέρωση), οι κ. Λιάνος Αντώνης, Στέφανος Γκατζιούρας και Θανάσης Πιτένης, παίρνουν την πρωτοβουλία και καλούν πανεπαρχιακή επιτροπή, για την σύσταση και δημιουργία συλλόγου Ελασσονιτών Εθελοντών, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ελασσόνας.




“ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ”

ΟΛΗ Η ΕΠΑΡΧΙΑ-ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΡΥΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ...

ΕΙΣΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗΣ; ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!




Ποιοι είμαστε:
“Είμαστε όλοι αυτοί που κατοικούμε στην Επαρχία Ελασσόνας, που δεν αρκούμαστε πλέον στην δικαιολογία ότι “για όλα φταίνε οι άλλοι”, που δεν φοβόμαστε να κάνουμε την αλλαγή, σύντομη πραγματικότητα, που δεν σταματάμε εάν δεν ολοκληρώσουμε το όνειρό μας.

Ποιο είναι το όνειρό μας;


Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ:

- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ
ΖΩΑ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ
- ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)
- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
- ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ, ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΧΩΡΩΝ
- ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ
- ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ



 Είμαστε οι Ελασσονίτες! Εθελοντές κάθε ηλικίας! Δημιουργούμε, διορθώνουμε, επισκευάζουμε, προωθούμε, αναδεικνύουμε μα πάνω από όλα προσφέρουμε ΒΟΗΘΕΙΑ σε ανθρώπους, ζώα και περιβάλλον!

 Θέλουμε την βοήθειά σας! Όσο περισσότερα ενεργά μέλη όλων των ηλικιών, τόσο μεγαλύτερη η εμβέλεια της καλυτέρευσης των συνθηκών ζωής, υγείας, ανάπτυξης και παραγωγικότητας του τόπου μας! Όσο μεγαλύτερη η βοηθειά σας, τόσο καλύτερη η Ελασσόνα μας, το Δημοτικό Διαμερισμά μας! Τόσο πιο όμορφη η ζωή μας και η γειτονιά μας!

Θέσεις:
- Έχουμε ένα “κόλλημα” με την καθαριότητα!
- Ενημερώνουμε τους λιγοστούς τουρίστες μας, επιδιώκουμε στην μεγαλύτερη προσέλευση αυτών!
- Αγαπάμε το ποδήλατο!
- Χρησιμοποιούμε λιγότερο το αυτοκίνητο και το μηχανάκι!
- Αναγνωρίζουμε τις θετικές πλευρές της πόλης!
- Προστατεύουμε την ίδια την πολιτιστική (αρχαιολογική-θρησκευτική) ιστορία της Ελασσόνας και προσπαθούμε ακόμη περισσότερο να την διαφημίσουμε προς τα έξω!
- Συγκεντρώνουμε χρήματα για ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ.
- Το ταμείο μας είναι ταύτοχρονα ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ και όταν μας είναι αυτό ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!
- Έχουμε πίστη στο μυαλό, στις ιδέες, στα χέρια μας!
- Σεβόμαστε τις Αρχές του τόπου αλλά απαιτούμε και διεκδικούμε, επιδιώκοντας παράλληλα και την δική της συνεργασία, με τον Σύλλογό μας.
- Ζητάμε βοήθεια και κοινωνική αλληλεγγύη από όλες της Υπηρεσίες της περιοχής!
- Ζητάμε βοήθεια ΥΛΙΚΗ περισσότερο, οικονομική λιγότερο, από τους ιδιώτες μας!
- Προστατεύουμε τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ! Βοηθάμε τους συνανθρώπους μας!
- Επιδιώκουμε μια καλύτερη ΠΑΙΔΕΙΑ του κάθε πολίτη ξεχωριστά-ατομικά και έπειτα σε συλλογικό επίπεδο, ώστε να φτάσουμε στο σημείο της συνολικής καλυτέρευσης των συνθηκών διαβίωσης
- Χωρίς πολιτικές-προσωπικές-οπαδικές σκοπιμότητες, ενημερώνουμε και δραστηριοποιούμαστε!
- Επικαλούμαστε τη νομιμότητα.
- Με καθαρό μυαλό και πεντακάθαρη ψυχή! Με θράσος και χωρίς φόβο ζητάμε την βοήθεια όλων σας!
- Έχουμε πίστη. Δεν είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τον κόσμο. Αλλά ξέρουμε καλά ότι κάθε νίκη, όσο μικροσκοπική κι αν δείχνει, θα μας κάνει πιο δυνατούς. Επειδή πέσαμε πολύ χαμηλά το να ξανασταθούμε στα πόδια μας είναι ένα ταξίδι που δεν θέλουμε να χάσουμε με τίποτα!
- Συνεργαζόμαστε με όλους τους Συλλόγους.

 Σε αυτόν τον Σύλλογο μπορεί να υπάρχουν διαδικαστικές αρχαιρεσίες αλλά κανείς δεν είναι πάνω από τους ίδιους τους Εθελοντές. Η ζωή μας είναι πάνω από όλα και η ανάγκη, οι Ελασσονίτες να γίνουν για πρώτη φορά, με μια λέξη, ΟΜΑΔΑ, είναι ο μεγάλος καημός μας...!!! Ξέρουμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ξέρουμε ότι θα κριθούμε σκληρά, όμως δεν έχουμε ανάγκη την προβολή. Έχουμε ανάγκη να ζήσουμε διαφορετικά. Λίγο καλύτερα, ρε παιδιά, από ότι ζούμε μέχρι σήμερα...Πήραμε τα τρία παραπάνω άτομα την πρωτοβουλία, ήδη η Βάσω σχεδίασε το λογότυπο, ήδη ο Βασίλης έριξε την πρώτη ιδέα, ήδη η Φανή μάζεψε τα πρώτα ρούχα...Μην το καθυστερείς άλλο...Έλα μαζί μας για μια ομάδα κρούσης που δεν θα μείνει αυτήν την φορά στα λόγια...

  ΥΓ. Δεν θέλουμε να “τρέχουμε” τους πάντες κάθε μέρα και στο τέλος να μείνουμε πάλι εμείς οι τρεις που ρίξαμε την ιδέα. Έχετε διάθεση να αφιερώσετε λίγο από τον προσωπικό σας χρόνο προκειμένου να απασχοληθείτε με μια ουσιαστική κοινωνική ενασχόληση; Είναι σημαντικό για σας να προσφέρετε την βοήθειά σας έστω κάποια απογεύματα την εβδομάδα, αν γνωρίζετε ότι μπορεί να σώσετε μια ζωή, όχι τόσο από την δυστυχία ή την φτώχια, αλλά από την στεναχώρια και την απομόνωση;


Τέρμα στα λόγια, ώρα για πράξεις!!!


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 697-2113687 (Αντώνης Λιάνος), 698-7940435 (Στέφανος Γκατζιούρας), Θανάσης Πιτένης (697-4301684), (έρχονται και άλλα)...

 Για περισσότερες πληροφορίες εκτός από τους πιο κάτω συνδυασμούς, μπορείτε να έχετε και στα καταστήματα της “www.elassona-city.gr", του “Bike Park Gkatziouras” και του “Four-s shop” στην Ελασσόνα.

Email: elassonitesethelontes@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες